INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUGSBURG

Portarul lui Augsburg a fost amendat după ce a provocat ratarea unui penalty » Ce sumă trebuie să scoată din buzunar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 14:10

Portarul lui Augsburg, Marwin Hitz, a fost decisiv în victoria echipei sale în deplasarea de la Koln, scor 1-0, după ce a impiedicat executarea în condiții normale a unui penalty. Acesta a stricat intenționat gazonul din jurul punctului cu var pentru a provoca alunecarea executantului.

Anthony Modeste, cel care a executat lovitura de pedeapsă, a alunecat exact în zona gazonului stricat și a ratat penalty-ul. Gestul portarului a fost aspru criticat de către germani, fiind catalogat ca unul lipsit de fair-play.

  Amenda primită de Hitz a fost una simbolică, de 122 de euro, aceasta reprezentînd costurile reparării peticului de gazon. Penalizarea nu a venit din partea Federației Germane, ci din partea clubului. Suma pe care o va plăti goalkeeperul va fi donată unui spital de copii din Koln.

VEZI AICI FAZA CONTROVERSATĂ

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
tzoian
tzoian  •  09 Decembrie 2015, 16:52

omu` e o figura, ce sa mai vorbim....tot el este si cel care , in campionatul trecut, a dat golul egalarii in meciul cu Leverkusen, in min 93

alexbibirica1
alexbibirica1  •  09 Decembrie 2015, 15:43

:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează