INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Poveste fabuloasă cu antrenorul favorit al lui Messi: "A luat-o de mână și a mers cu ea în baie. Au făcut dragoste și-au plecat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 13:51

Jorge Sampaoli, în vârstă de 57 de ani, a preluat selecționata Argentinei la începutul lunii iunie a acestui an. Atacat pentru stilul său de joc, acesta le-a răspuns jurnaliștilor printr-o analogie amuzantă.

Argentina nu este prima selecționată din carieră. Jorge Sampaoli a ocupat postul de selecționer al statului Chile. După o înfrângere, scor 0-3, în fața Uruguayului, în care a avut doar 37 % posesia mingii, jurnaliștii i-au criticat agresiv strategia. Răspunsul acestuia a fost unul fabulos:

"Într-o noapte, am mers într-un bar cu o femeie. Am stat toată noaptea de vorbă. Am râs, am flirtat, i-am făcut cinste cu câteva băuturi. În jurul orei 5 dimineața, un tip a venit, a luat-o de mână și a mers cu ea în baie. Au făcut dragoste, apoi au plecat împreună. Nu a contat faptul că eu am avut posesia toată noaptea".

Jorge Sampaoli a câștigat ediția din 2015 a Copei America alături de naționala statului Chile. Mai are în palmares 3 tiluri de campion național și o Copa Sudamericana, toate cu Universidad de Chile.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
digei
digei  •  29 Ianuarie 2017, 13:56

Voi astia din tabara lui Talpan vreti sa-i indepartati pe suporteri pe oficiali,presa de echipa lui Becali dar nu aveti nimic de pus in loc,trageti targa pe uscat cu promisiuni abracadabrante...Ca aduceti investritori,ca aveti afaceristi potenti si tot ce-ati putut pana acum e acel penal de la CSU Craiova...Cum sa vina lumea de partea voastra ?

balauru48
balauru48  •  28 Ianuarie 2017, 17:51
Postat de baruch pe 28 Ianuarie 2017, 15:54

asta e discipolul lui bielsa..."el loco". mai sunt si altii care se revendica de la bielsa, dar asta e cel mai bun. mie nu-mi placea deloc sevilla, iar acum tin cu ei tocmai pentru el.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  28 Ianuarie 2017, 16:22

A mia oară, jesepe = incultură + prostie. Voi habar n-aveți, re petenților, de limba pe care o batjocoriți de zeci şi zeci de ori pe zi. Vă bag, iar, cu nasul în DEX: "FABULÓS, -OÁSĂ, fabuloși, -oase, adj. 1. Care aparține lumii fabulelor, a legendelor, a mitologiei; fantastic, minunat. 3. (Adesea substantivat, n.) Imaginar, ireal." Ce ***' vedeți voi... "fabulos" (???) într-un ***, id ioților?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează