INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OPERAȚIE

Povestea emoționantă a unei foste jucătoare de fotbal » A fost operată de o tumoare pe creier la doar câteva săptămâni după ce a născut!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 11:19

Fosta jucătoare a naționalei de fotbal feminin a SUA, Lauren Holiday, 29 de ani, a fost supusă unei intervenții pe creier.  

Câștigătoare a titlului mondial anul trecut, Holiday se luptă cu o boală cruntă, cancerul cerebral, la doar o lună după ce a dat naștere unei fetițe sănătoase.

24 de goluriîn 133 de partide a marcat Lauren Holiday la națională, pentru care a jucat între 2007-2015

Dublă campioană olimpică cu naționala Statelor Unite (Beijing 2008 și Londra 2012), fosta jucătoare a celor de la Boston Breakers și Kansas City a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier când era deja însărcinată în opt luni! Împreună cu medicii ea a decis ca mai întâi să aibă loc nașterea, apoi intervenția chirurgicală.

Soțul ei, Jrue Holiday, baschetbalistul celor de la New Orleans Pelicans, a luat o pauză pentru a-i fi alături lui Lauren în clipele grele.

După o intervenție chirurgicală suferită pe cord deschis, la vârsta de doar trei ani, Lauren a trecut din nou sub bisturiu joia aceasta. Operația complicată a fost o reușită, conform BBC, urmând ca Lauren să treacă printr-o perioadă de recuperare. Fanii din SUA, dar și fostele colege și-au arătat compasiunea față de Lauren Holiday, purtând banderole cu inițialele LH și numărul 12, purtat de fosta fotbalistă care a evoluat pe postul de mijlocaș.

sursa: bbc.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează