INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Povestea inedită a transferului noului jucător al lui Liverpool » SMS-ul care l-a adus pe Anfield: "Ești Klopp? Nu te cred"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 17:49

Liverpool a acumulat 4 puncte în primele 3 etape din Premier League, în ultimul joc, cel de azi, remizând pe terenul lui Tottenham, scor 1-1.

Estonianul Ragnar Klavan a fost integralist în primele două etape, însă astăzi cu Tottenham n-a mai jucat. Fundașul de 30 de ani a ieșit însă în evidență cu povestea transferului său de la Augsburg sub comanda lui Jurgen Klopp în această vară.

"Am primit un SMS de la cineva în care scria că sunt dorit de Liverpool. Am răspuns spunând că nu cred și am cerut dovada că e Klopp. Jurgen mi-a trimis imediat un selfie în care zâmbea.

Nici atunci nu-mi venea să cred că e el. Visez să joc în Premier League de 22 de ani, iar când am auzit că e vorba de Liverpool am rămas șocat", a spus Klavan, conform The Telegraph.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
banciuu
banciuu  •  28 August 2016, 10:38
Postat de red77 pe 27 August 2016, 18:40

daca iti zambea unu zis mimi cum era ?

Era mai grav daca ii zambea zugravul :)))

red77
red77  •  27 August 2016, 18:40

daca iti zambea unu zis mimi cum era ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează