INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GIRODINS BORDEAUX

Poyet este conștient că îl va pierde pe Malcom! Ce a spus tehnicianul lui Bordeaux despre un transfer al jucătorului său

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 20 februarie 2018 16:28

Atacantul brazilian, Malcom, ar putea părăsi în vară formaţia franceză Girodins Bordeaux.

Presa internaţională a speculat în această iarnă că Malcom a fost foarte aproape de o plecare în Anglia la Arsenal Londra sau Tottenham Hotspur.

Mutarea s-ar putea face la sfârşitul acestui sezon, însuşi antrenorul lui Bordeaux, Gustavo Poyet, a recunoscând într-un interviu acordat cotidianului Marca faptul că jucătorul său s-ar putea despărţi curând de gruparea de pe Matmut Atlantique.

"Este un jucător special care poate câştiga un meci de unul singur. Este adesea marcat de doi jucători adverşi deoarece talentul său este atât de special. În ianuarie am fost nervoși pentru că aproape l-am pierdut în dauna Premier League. Trebuie să ne pregătim pentru acest lucru, pentru că mai devreme sau mai târziu va pleca", a declarat Poyet.

În urma refuzului celor de la Bordeaux, Arsenal s-a orientat către Henrikh Mkhitaryan în timp ce Spurs l-a adus pe Lucas Moura. Cu toate acestea, Arsenal îl doreşte în continuare pe Malcom, fiind dispusă să ofere în vară în schimbul 40 de milioane de lire sterline.

În vârstă de 20 de ani, Malcom a venit la Bordeaux de la Corinthians în ianuarie 2016 pentru 5 milioane de euro. El mai are contract cu formaţia antrenată de Gus Poyet până în iulie 2021 şi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de 30 de milioane de euro.

28 de partidea disputat Malcom în acest sezon în toate competiţiile reuşind 8 goluri si 7 pase decisive

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează