INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID, VINERI, 23:30, DIGI 1

Prea multă muncă! Diagnosticul lui Ronaldo: supraîncărcare musculară la bicepsul femural!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 13:35

Cristiano Ronaldo nu s-a antrenat ieri cu echipa, după ce a acuzat dureri genunchiul stîng. Teama planează în jurul echipei din Madrid, portughezul fiind incert pentru partida de vineri.

Cristiano Ronaldo s-a aflat pe teren o singură repriză în turul din Supercupa Spaniei cu Atletico Madrid, 1-1. Portughezul a fost schimbat la pauză din cauza unor probleme medicale.

Accidentarea lui Ronaldo pare să fie destul de serioasă, fotbalistul aflînd, după un examen medical amănunţit, că a suferit o supraîncărcare musculară la bicepsul femural, însă presa spaniolă susţine defapt că ar avea probleme mult mai grave la genunchiul stîng.

Ronaldo a mai avut probleme la acel genunchi, suferind o tendinită în sezonul trecut, care l-a ţinut departe de teren aproape o lună.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează