INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Prea mulți decibeli! » Internațional oprit să facă deplasarea la Dortmund din cauza "supersonicului" de pe Signal Iduna Park

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 10:43

Timo Werner nu și-a revenit nici acum de pe urma problemelor ORL care-l sâcâie de mai multă vreme. Este a doua deplasare la rând pe care atacantul lui Leipzig o ratează în Bundesliga!

Vicecampioana Germaniei l-a omis din lotul pentru duelul de la Dortmund, de mâine seară, pentru că se teme de gălăgia de pe stadion!

I se trage de la Jara?!

Deși s-a antrenat în ultimele zile, internaționalul neamț de 21 de ani nu s-a refăcut, clubul explicând, oficial, că suferă de "blocajul musculaturii cervicale și a articulației temporomandibulare".

"Posibil din cauza loviturii cu umărul încasate de la Jara în finala Cupei Confederațiilor, de pe 2 iulie", a dezvăluit Bild.

Werner a ieșit în minutul 32 al partidei cu Beșiktaș, din Ligă, nesuportând nici cu dopuri în urechi, zgomotul de la Istanbul. Iar pe "Signal Iduna Park" l-ar fi așteptat până la 130 de decibeli, nivel similar decolării unui avion supersonic! 

5 goluri 
în 6 meciuri din acest campionat a reușit pentru Leipzig Werner, care a pierdut și ultimele 2 partide ale Mannschaftului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Octombrie 2017, 12:38

Ce ciudat.) Pai asa e la fotbalul cu fani patimasi si multi. Nu poti juca fotbal ca si cum ai fi actor de teatru, in liniste deplina.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează