INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Pregătesc o altă superlovitură! PSG a pus ochii pe cel mai în vogă jucător din Serie A

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 21:39

După transferurile spectaculoase ale lui Neymar și Kylian Mbappé, PSG se pregătește să dea o nouă lovitură.

Potrivit publicației Calciomercato, președintele parizienilor, Nasser Al-Khelaifi, este convins că a construit o echipă foarte puternică, iar singurul post care mai trebuie întărit este cel al portarilor.

Aceeași sursă susține că Gianluigi Donnarumma (AC Milan) și Jan Oblak (Atletico Madrid) sunt cei vizați de Al-Khelaifi pentru un transfer pe Parc de Princes. De altfel cei doi au mai fost doriți și în vară însă clauzele de reziliere ale celor doi au fost considerate prea mari de francezi.

Oblak, 24 de ani, a venit la Atletico în iulie 2014 de la Benfica pentru 16 milioane de euro. El mai are contract cu ibericii până în iulie 2021. Slovenul, este unul din favoriții antrenorului Unai Emery și are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.

Donnarumma, 18 ani, este unul dintre cei mai tineri promițători portari din lume. Internaționalul italian a debutat în Serie A pentru AC Milan la 16 ani.

Donnarumma mai are contract cu rossonerii până în iulie 2021. Are o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro, însă Al-Khelaifi speră să plătească mai puțin, bazându-se pe relația să bună cu impresarul portarului, Mino Raiola.

9 partidea bifat Oblak în acest sezon în toate competițiile, în 5 dintre acestea neprimind gol

12 partidea jucat Donnarumma în acest sezon în toate competițiile, 5 dintre acestea terminându-se fără să primească gol

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează