INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

"Premier League nu este cel mai tare campionat din lume!" » Care este competiția numărul 1 pentru Guardiola

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat luni, 28 august 2017 21:43

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a declarat recent că, în opinia sa, Premier League nu este cea mai dificilă competiție internă din lume.

Aflat la al doilea sezon în Anglia, spaniolul își bazează afirmația pe rezultatele obținute de echipele britanice în competițiile europene și spune că Premier League are câțiva pași de recuperat față de La Liga sau Bundesliga.

”Știu că v-ar plăcea să auziți «Este cel mai tare campionat, felicitări!», dar nu este așa. Desigur că Premier League este o competiție dură, foarte dificilă, dar nici să mergi pe Bernabeu, pe Camp Nou, la Bilbao sau la Sevilla nu este ușor.”, a declarat antrenorul cetățenilor.

”În ultima perioadă, echipele spaniole au mărșăluit prin competițiile europene, Sevilla a câștigat Europa League de 3 ori la rând. Acum Anglia pornește în Liga Campionilor cu 5 echipe, așa că are mari șanse să ajungă în fazele finale. Dacă se întâmplă asta, atunci puteți spune că este un campionat puternic.”, a completat ibericul.

Ultima echipă din Anglia care a reușit să ajungă în finala Ligii este Chelsea, care a și câștigat partida din 2012 pe Allianz Arena, în fața lui Bayern, însă de atunci nicio echipă din Albion nu a mai disputat vreun meci cu cel mai important trofeu european pe masă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează