INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Premieră istorică în Serie A » Mamadou Tounkara de la Lazio, interzis un an pe stadion!

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 02 martie 2017 13:17

Lovitura aplicată unui suporter al lui Lazio la sfârșitul meciului pierdut cu Chievo în urmă cu o lună, scor 0-1, îl costă scump pe Mamadou Tounkara, 21 de ani, colegul lui Ștefan Radu.

Spaniolul a fost sancționat cu un an de interdicție de a participa la manifestații sportive.

Înfrângerea de pe teren propriu în fața lui Chievo din 28 ianuarie a fost digerată cu greu de suporterii biancocelești, aceștia luându-i la rost pe jucătorii lui Simone Inzaghi la finalul partidei.

Căpitanul lui Lazio, Lucas Biglia, s-a luat la harță cu unul dintre fanii supărați, iar Tounkara, aflat în tribuna Monte Mario a Stadionului Olimpic, a sărit în apărarea argentinianului, lovindu-l cu pumnul pe suporterul în speță.

Gestul stupid al spaniolului i-a adus acestuia o pedeapsă drastică, devenind primul fotbalist din istoria Serie A căruia i se aplică Il DASPO, notează Repubblica.

Il DASPO este prescurtarea de la "Divieto di Accedere alle manifestazioni SPOrtive", care se traduce prin interdicția accesului la evenimentele sportive.

Interesant este faptul că, în ciuda acestei măsuri, Tounkara se poate antrena în continuare, având chiar dreptul de a fi convocat la meciurile lui Lazio.

5 minutea jucat Tounkara în acest sezon pentru Lazio, intrând în locul lui Immobile în ultimele minute ale victoriei de la Pescara, scor 6-2

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează