INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Transfer de senzaţie pentru Real Madrid! Aduce un mijlocaş de top: "Ne pregătim să plecăm"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2015 11:24

Arturo Vidal, 28 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Europa, fiind dorit de marile echipe ale lumii.

Presa din Chile scrie că mijlocașul s-a înțeles deja cu cei de la Real Madrid, unde ar urma să primească un salariu de 7,5 milioane de euro pe an.

Potrivit sursei citate, mai mulți reprezentați ai Realului sînt așteptați în Chile pentru semna contractul cu Vidal, care a venit la Juventus în 2011. 

"Ne facem bagajele pentru că ne pregătim să plecăm în Spania", a declarat o rudă a lui Vidal pentru cotidianul La Tercera.

45.000.000 €este cota lui Vidal

Vidal, care în prezent se află la Copa America, a jucat în acest sezon în 45 de partide şi a marcat de opt ori pentru Juventus.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
botizann
botizann  •  04 Iulie 2015, 17:17

A costat 5 milioane parca la Leverkusen, cam cat cer ai nostri pe vedetele lor :)))

ftwraku
ftwraku  •  04 Iulie 2015, 17:14

colaborat cu ce ai zis tu,si cu ce am detaliat eu,cam asta rezulta....un antrenor precum Rafa Benitez alege oricand un jucator mai serios care se integreaza mai repede in grup... imi zicea un fan a lui Juve din Romania ca Pogba are momente cand ii vine sa il ia la palme....tocmai ca pare delasator si neprofesionist....Balotelii ar fi fost cel mai bun atacant din lume daca avea alta mentalitate... ar fi fost perfect pt postul lui. Fizic,puternic,viteza buna pt inaltimea lui,forta,tehnica insa daca unu se antreneaza mai bine reuseste sa compenseze si sa fie mai util...si la sportul de neperformanta se vede....si pe Gicu din comuna x daca il pui sa se antreneze bine o luna ii cresti performantele foarte mult si scoti mai mult de la el...viteza de reactie,etc,etc...

ftwraku
ftwraku  •  04 Iulie 2015, 17:09
Postat de adi_dinamovistul pe 04 Iulie 2015, 14:15

Vidal dupa parerea mea e mult peste pogba...f bun transfer

apoi asa este insa Pogba are avantajul varstei si al marketingului....ala este francez,ala este chilian...desi chile este o tara mai dezvoltata ,probabil cea mai dezvoltata din america de sud,insa are o populatie mai mica decat Romania....insa este si un avantaj,asta la 28 de ani este suficient de mature...Real nu este Arsenal,la ei trebuie sa joace cel mai bine acum,nu peste 3 ani:p Pogba este delasator si are meciuri cand zici ca nu este pe teren si uneori da impresia ca poate mai mult dar nu trage suficient de el....la Real dicteaza mult si marketingul,insa Rafa nu este neaparat interesat de marketing si cred ca a contat si parerea lui cat de cat...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează