INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Presa internațională anunță că Chelsea caută cu disperare un atacant central: 3 nume inedite la care s-a oprit Conte

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 23:56

Rezultatele modeste ale lui Chelsea din acest tur l-au determinat pe antrenorul Antonio Conte să îsi dorească să transfere cât mai repede un atacant.

Potrivit presei internaționale, italianul a început căutările unui vârf de careu, iar lista sa cuprinde deja 3 nume: Fernando Llorente (Tottenham), Andy Carroll (West Ham United) și Edin Dzeko (AS Roma).

Llorente, 32 de ani, a venit la Spurs de la Swansea în august 2017 pentru 15 milioane de euro. El a mai fost pe lista lui Chelsea și vara trecută însă a ales rivala londonezilor. Cu toate acestea, spaniolul este în continuare dorit de Conte și nu este exclus ca el să ajungă în această iarnă pe Stamford Bridge.

Carroll (foto), 29 de ani, a venit la West Ham de la Liverpool în iulie 2013 pentru 17,5 milioane de euro. Deși s-a vehiculat că ar veni la Chelsea în această iarnă, el are șanse foarte mici după accidentarea suferită la gleznă și din cauza căreia ar putea lipsi de pe teren între 4-6 săptămâni, sau chiar până la 4 luni dacă va suferi o intervenție chirurgicală.

Un alt jucător dorit de Conte este Dzeko. Premium Sport susține că Chelsea a început deja negocierile cu AS Roma pentru jucătorul de 31 de ani adus de la City în iulie 2016 pentru 11 milioane de euro.

22de partide a bifat Llorente în acest sezon în toate competițiile, reușind 2 goluri și un assist

14a meciuri a adunat Carroll în acest sezon în toate competițiile, reușind 2 goluri și o pasă de gol

26 de jocuri a disputat Dzeko în acest sezon în toate competițiile, reușind 12 goluri și 4 assist-uri

sursa: weaintgotnohistory.sbnation.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  19 Ianuarie 2018, 11:15

Dzeko este foarte bun pentru stilul lui Chelsea ...

maryan72
maryan72  •  19 Ianuarie 2018, 09:15

cum nu a auzit conte de keseru? aloo gsp repede o vopsea un telefon la prodanca si gata de maine doua saptamani craitoiu si vranceanu la treaba.

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  19 Ianuarie 2018, 07:52
Postat de Livi Andrei pe 19 Ianuarie 2018, 01:18

Ce prostalai, sa-l cumpere pe Vardy de la Leicester ca este mai bun decat toate gloabele la un loc!

Corect! Llorente e pilaf, nu misca nimic. Carrol e o iluzie, iar Dezko e bun, dar nu vine ca sa fie rezervă si e greu de crezut că AS Roma va risca pozitia din Serie A vanzandu.si golgheterul..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează