INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Presa internațională anunță că Jurgen Klopp s-a înțeles cu o formație din Premier League pentru următoarele 3 sezoane

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 12:35

Liverpool trece printr-o perioadă nefastă în Premier League, unde ocupă locul 10.

Presa din Bosnia anunță că Jurgen Klopp și secundul Zeljko Buvaci au ajuns la un acord cu formația engleză.

Liverpool s-ar putea despărți de Rodgers astăzi dacă pierde în fața lui Everton. The Sun însă anunță că tehnicianul ar putea părăsi Anfield chiar dacă va cîștiga partida de azi.

Presa bosniacă scrie că Jurgen Klopp și antrenorul Zeljko Buvac au fost de acord să preia Liverpool pentru următorii trei ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
zecs93
zecs93  •  05 Octombrie 2015, 00:46
Postat de John Milne pe 04 Octombrie 2015, 15:43

Credeam ca Rednic preia Liverpool .

Pai pe Mirel nu-l lasa legea ca nu are bac sa antreneze si da, rednic la ce performante a avut in romania plus cand a jucat cu echipele sale in europa league nu ar fi exclus sa-l i-a in calcul !!! Deobicei echipele bune i-au antrenori care au castigat campionate nu ciurucuri ca Merel Rad00i !!!

zecs93
zecs93  •  05 Octombrie 2015, 00:44

suuuper, klopp se potriveste la liverpool, brendan rodgers e depasit total si totusi are si ala o varsta !!!

sir_neamt
sir_neamt  •  04 Octombrie 2015, 17:05

Sa va zic eu din presa germana unde se duce Klopp, si anume in vara la Bayern. Se preconizeaza ca a si semnat precontract. In vara pleaca Pep(fie vorba intre noi doamne ajuta) si vine Klopp. Eu cel putin il regret pe Heinkes. Bayern nui Barca dar el inca nu sa prins. Bayern juca mai perpendicular, mai direkt acuma joaca de te plictisesti. Si Rummenige a zis acum vreun an ca se plictiseste la meciuri.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează