INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Preşedintele lui Arsenal promite: "Wenger nu pleacă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2009 00:00

Preşedintele formaţiei Arsenal, Peter Hill-Wood, a afirmat marţi că nu este îngrijorat în privinţa unei oferte de la Real Madrid pentru antrenorul Arsene Wenger, informează Sky Sports.

Presa din Spania a scris că Florentino Perez, care are şanse să devină preşedinte la Real Madrid, vrea să-l aducă antrenor în sezonul francez pe tehnicianul francez, care a fost criticat de oficialii lui Arsenal pentru că echipa nu a mai câştigat un trofeu în ultimele patru sezoane.

"Nu sunt îngrijorat că el va pleca. Arsene mai are contract până în 2011 şi sunt sigur că o să rămână. Toţi trebuie să acceptăm criticile, dar vrem ca atmosfera să fie una constructivă, nu negativă. Doi sau trei acţionari au făcut nişte afirmaţii ostile şi sarcastice, pe care le consider nepotrivite. Arsene a fost foarte diplomatic în cadrul întâlnirii cu oficialii clubului", a spus preşedintele lui Arsenal, Peter Hill-Wood.

Arsene Wenger este antrenorul lui Arsenal din 1996, iar echipa va termina pe locul 4 acest sezon în Premier League

NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  19 Mai 2009, 15:19

sezonl francez ? fereasca Dzeu cat sunteti de varza ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close