INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Prima achiziție a lui Seedorf la Deportivo: un fost câștigător de Champions League liber de contract

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat vineri, 09 februarie 2018 00:14

Sulley Muntari, câştigător al Ligii Campionilor cu Inter Milano, în 2010, este aproape de formaţia Deportivo La Coruna.

Ghanezul va da probe de joc la echipa care acum e condusă de fostul său coleg de la Milan, Clarence Seedorf. Ajuns la 33 de ani, Muntari a evoluat ultima oară la Pescara, în Serie A, de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut.

Muntari şi Seedorf au colaborat la AC Milan în 2014, când olandezul i-a condus de pe bancă timp de patru luni pe "diavoli". Mijlocașul a mai jucat la Udinese, Porstmouth şi Sunderland, dar şi-a petrecut cea mai mare parte din carieră la Inter, unde a jucat în 97 de meciuri cucerind şapte trofee, dintre care două titluri de campion al Italiei şi o Ligă a Campionilor.

Fotbalistul aflat în probe la Deportivo La Coruna are 84 de selecţii şi 20 de goluri marcate la echipa naţională, alături de care a evoluat la trei Campionate Mondiale, în 2006, 2010 şi 2014.

sursa: The Sun

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează