INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Prima bombă pe piața transferurilor! Pe cine a pus ochii PSG după eliminarea din Ligă

David De Gea, portarul lui United, iese pe centrare, foto: Guliver/gettyimages
David De Gea, portarul lui United, iese pe centrare, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat luni, 12 martie 2018 19:09

David De Gea este unul dintre cei mai curtați fotbaliști ai momentului, iar ultima echipă intrată pe fir pentru a obține semnătura sa este Paris Saint-Germain.

Francezii speră să profite de neînțelegerile apărute la negocierea prelungiri contractului ibericului cu Manchester United și să aducă un înlocuitor solid pentru Alphonse Areola, cel care a dat dovadă de inconstanță în acest sezon.

Actuala înțelegere a lui De Gea expiră în anul 2019, dar spaniolul încă nu a ajuns la un acord cu United, în ciuda interesului arătat de Jose Mourinho de a-l păstra pe cel care a fost desemnat cel mai bun portar al sezonului trecut în Premier League.

Pe lângă De Gea, de care se mai interesează și Real Madrid, pe lista restrânsă a lui PSG se află și portarul lui Chelsea, Thibaut Courtois sau goalkeeperul Milanului, Gianluigi Donnarumma.

Internaționalul spaniol a fost aproape de un transfer la Real Madrid în vara anului 2015, dar mutarea nu s-a mai realizat după ce perioada de transferuri s-a încheiat înainte de trimiterea tuturor documentelor.

David De Gea, în vârstă de 27 de ani, a sosit pe ”Old Trafford” în anul 2011, de la Atletico Madrid, devenind unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui United. Inclus în patru rânduri în echipa sezonului din Premier League, spaniolul a fost decisiv în nenumărate rânduri pentru echipa lui Mourinho, alături de care a câștigat Europa League anul trecut.

50.000.000 €este cota de piață a lui De Gea, care a primit doar 19 goluri în 36 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează