INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - GIJON 5-1

Prima reacție a lui Cristiano despre colaborarea cu Zidane: "Asta simt, nu mă întrebați de ce"

Cristiano Ronaldo, foto: reuters
Cristiano Ronaldo, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 11:06

Portughezul Cristiano Ronaldo a marcat de două ori în victoria Realului contra lui Sporting Gijon, scor 5-1, și a răsucit din nou cuțitul în rana fostului antrenor, Rafa Benitez.

Deși mai mulți oameni de fotbal speculau eventualitatea unui conflict între Cristiano și noul antrenor, Zinedine Zidane, cei doi fiind cunoscuți pentru personalitățile autoritare, portughezul crede că Real Madrid a luat decizia corectă cînd l-a numit pe francez.

După victoria cu Gijon, care o ține pe Real pe locul 3, la două puncte de o Barcelona care nu a disputat un meci, Cristiano a menționat la microfoanele presei spaniole:

"S-a schimbat atmosfera. S-a simțit o schimbare în bine. Văd o altă colaborare cu Zidane, cred că înțeleg ce vrea să îmi comunice, nu mă întrebați de ce. Și Zidane, și Benitez au vrut tot binele Realului, dar cu Zidane ne înțelegem mai bine".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
alternativa.fc
alternativa.fc  •  18 Ianuarie 2016, 13:19

Zidane a fost un fotbalist adevarat, cel mai bun din lume in opinia mea, am tinut cu juventus cat a fost el acolo, va fi un atrenor la fel de mare are si cu ce pentru ca echipe mici nu va antrena

Vezi toate comentariile (1)
Comentează