INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEMITERE

Prima reacţie a lui David Moyes după ce a fost demis de la Manchester United: "Mereu voi fi mîndru că am antrenat o astfel de echipă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 21:37

Demis marţi de la Manchester United, antrenorul David Moyes susţine că este "mîndru că a fost ales pentru această provocare importantă" de care s-a bucurat şi pe care nu a regretat-o niciun moment, se arată într-un comunicat transmis de asociaţia managerilor englezi (LMA), anunţă Mediafax.

"Faptul că am fost numit antrenor la Manchester United, una dintre cele mai mari echipe din lume, a fost şi rămîne un lucru de care voi fi mereu foarte mîndru. Să preiau echipa după o perioadă de stabilitate şi succese a fost o provocare extrem de complicată, dar am savurat-o şi nu am regretat", a declarat Moyes, care l-a înlocuit pe Alex Ferguson în vara anului 2013.

"Această sarcină a fost imensă, dar niciodată nu am renunţat la muncă şi aşa a fost cazul pentru tot staful meu. Le mulţumesc pentru loialitate. Toţi ne-am implicat în proiectul de reconstrucţie. În această perioadă, rezultatele nu au cele aşteptate şi înţeleg frustarea fanilor. Mereu am crezut că un antrenor învaţă tot timpul de-a lungul carierei şi am învăţat enorm din experienţa mea aici. Sînt mîndru că am dus echipa în sferturile Ligii Campionilor şi îi sînt recunoscător lui Sir Alex Ferguson că a crezut în mine şi mi-a dat această şansă", a mai spus Moyes.

Tehnicianul David Moyes a fost demis, marţi, după ce preluase echipa la începutul sezonului. Antrenorul scoţian în vîrstă de 50 de ani semnase un contract pe şase ani cu Manchester United.

Manchester United se află în prezent pe locul 7 în clasamentul campionatului Angliei şi riscă să rateze în sezonul viitor participarea în cupele europene pentru prima dată după 1990.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
stiintza4ever
stiintza4ever  •  24 Aprilie 2014, 17:14
Postat de maxwell22 pe 24 Aprilie 2014, 01:35

Trebuia demis inca de la sf. turului, poate ca acum United ar fi prins un loc de CL

Ba dupa primul meci trebuia demis: romanian style.

polistul68
polistul68  •  24 Aprilie 2014, 09:44

deci se poate vorbii si asa....nu jigniri, nu cearta, nu comisii, nu tribunal...mai avem 100 de ani, cel putin, sa ajungem si noi asa....

comandhor
comandhor  •  24 Aprilie 2014, 08:50

select

Vezi toate comentariile (4)
Comentează