INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFAGATE

Prima reacție a lui Michel Platini după ce a fost suspendat: ”Resping toate acuzațiile, sînt mai hotărît ca niciodată să mă apăr”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 11:09

Președintele UEFA, Michel Platini, a transmis printr-un comunicat  că respinge toate acuzațiile la adresa sa și că este mai hotărît ca niciodată să se apere după ce a fost suspendat de Comisia de Etică a FIFA pentru 90 de zile.

"Resping toate acuzațiile făcute la adresa mea, care sînt stupefiant de vagi. (...) Deși poate fi calificată ca o farsă, refuz să cred că ar putea fi o decizie politică luată în grabă pentru a umbri o viață dedicată fotbalului sau a-mi distruge candidatura la președinția FIFA. Vreau ca toată lumea să știe care este starea mea de spirit: mai mult decît de sentimentul de nedreptate sau de răzbunare, am un sentiment profund de revoltă.

Sînt mai hotărît ca niciodată să mă apăr în fața celor avizați. Vreau să reiterez în termenii cei mai fermi posibili că voi face totul pentru a mă asigura că mi se va da dreptate. Numeroase mesaje de susținere care mi-au fost transmise astăzi de către federațiile membre UEFA și alte confederații mă determină să îmi continui munca în beneficiul interesului general al fotbalului. Nimic nu mă va face să renunț la acest angajament", a precizat Platini în comunicat.

Comitetul Executiv al UEFA a anunțat, joi, într-un comunicat postat pe site-ul uefa.org, că îl susține total pe Michel Platini și că, deoarece francezul va contesta decizia Comisiei de Etică a FIFA, nu este necesar ca atribuțiile președintelui forului continental să fie preluate de altcineva. La forul fotbalistic european, atribuțiile președintelui Michel Platini ar urma să fie preluate de spaniolul Angel Maria Villar, primul vicepreședinte al UEFA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  09 Octombrie 2015, 17:52

Cred ca si Mircea Sandu o sa fie chemat. Mai stii?:)

10206088110775210
Enver Hoxha  •  09 Octombrie 2015, 12:26

Mafioţii fac zid în jurul naşului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează