INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu după noul contract al lui Il Luce: "A făcut un pas important"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2016 16:43

Răzvan Lucescu a dat primele declarații după numirea tatălui său pe banca echipei susținute financiar de către gigantul Gazprom.

Juniorul familiei Lucescu a salutat performanțele tatălui său în cariera de antrenor și instalarea sa la Zenit Sankt Petersburg.

"Cred că tatăl meu poate fi extrem de fericit pentru că la 71 de ani pleacă învingător de la Şahtior. Face pasul la o echipă mai puternică, Zenit. Are această șansă de a fi pe teren, de a fi în continuare în plină activitate , la cel mai înalt nivel", a declarat Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

Mircea Lucescu a fost instalat pe banca tehnică a celor de la Zenit Sankt Petersburg, fosta campioană a Rusiei, contractul său fiind valabil pe o perioadă de 2 ani cu posibilitate de prelungire pe încă unul.

Zenit Sankt Petersburg are în componența lotului fotbaliști de clasă precum Hulk, Danny, Axel Witsel, Oleg Shatov, Javi Garcia, iar ruşii susțin că pe lista românului sunt Marlos și Taison de la Şahtior, Murillo de la Inter, plus Denis Alibec, internațional român aflat în plină ascensiune.

176 de milioanede Euro valorează lotul rușilor, conform transfermarkt.de

3a fost locul ocupat de Zenit la finele sezonului 2015-2016

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  04 Iunie 2016, 21:28

Razvanele, de ce nu ne povestesti cum era sa te bata grecii pentru dezastrul de la Skoda ? Macar sa nu te mai apropii de Romania, nici tu nici Agentu 007 de la Șaptior !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Iunie 2016, 18:41

Zenit si a luat teapa cu romanul ...a luat lucru ieftin romanesc ...locul cinci in conditiile acestea e onorabil ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează