INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHILE

Primele probleme pentru Vidal » Tatăl chilianului a fost arestat și a văzut prezentarea fiului său din spatele gratiilor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 17:35

Arturo Vidal pare să nu scape de probleme, după accidentul îngrozitor pe care l-a provocat cu Ferrari-ul său în urmă cu cîteva săptămîni. Acum tatăl fotbalistului a fost arestat.

Erasmo Vidal, părintele starului de la Bayern Munchen, a fost descoperit de polițiști că avea asupra sa două cuțite și un plic de cocaină. Presa chiliană anunță că tatăl lui Vidal a fost arestat imediat și a urmărit prezentarea fiului său de la Bayern Munchen în spatele gratiilor.

Între timp judecătorii l-au eliberat pe Erasmo Vidal, motivînd că numărul de grame de cocaină pe care-l avea asupra sa era pentru consum propriu, nu pentru trafic.

40.000.000 €a fost suma de transfer plătită de Bayern Munchen italienilor de la Juventus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează