INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Primele reacții din tabăra Argentinei după ce Messi și-a anunțat retragerea: "Nu l-am văzut niciodată așa"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 10:01

După ce Argentina a pierdut Copa America, la penalty-uri cu Chile, Leo Messi a anunțat că se retrage de la naționala țării sale. Vezi detalii.

După anunțul șocant făcut de starul argentinian, primii jucători care au reacționat au fost portarul Sergio Romero și Sergio Aguero. Cei doi i-au luat apărarea lui Messi și speră ca acesta să revină asupra deciziei.

"Din păcate, el este cel mai criticat din cauza penalty-ului ratat. Nu l-am văzut niciodată simțindu-se atât de rău în vestiar. Suntem foarte supărați. Vom încerca să mergem mai departe și să ne gândim la altceva. Acum nu ne gândim la nimic. Încă o dată am avut ghinion", a declarat Sergio Aguero.

"Cred cred că Messi a vorbit la cald. Am ratat o ocazie frumoasă. Vom încerca să ridicăm capul și să fim pregătiți pentru ce va urma. Nu mâ gândesc la naționala fără Messi", a spus Romero, potrivit Mundo Deportivo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
depeche
depeche  •  27 Iunie 2016, 18:35

"Din păcate, el este cel mai criticat din cauza penalty-ului ratat." A apucat sa citeasca criticile dupa penalty pentru a il face sa declare ca se lasa?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează