INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Primul jucător care se simte vinovat de demiterea lui Mourinho de la Chelsea: "I-am dat mesaj și i-am cerut scuze" » Cum a reacționat antrenorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 13:15

După ce sezonul trecut a cîștigat campionatul cu Chelsea, Jose Mourinho a fost demis în toamnă de la conducerea londonezilor, din cauza rezultatelor slabe.

Eden Hazard, unul dintre cei mai buni jucători ai londonezilor în sezonul trecut, a dezamăgit în acest sezon și consideră că evoluția sa a dezamăgit și crede că a contribuit la demiterea lui Jose Mourinho.

"Împreună ne-am bucurat de succes anul trecut, dar nu și anul acesta. Eu mă simt puțin vinovat, pentru că anul trecut am fost jucătorul sezonului. Am fost decisiv pentru echipă.

În acest sezon nu am fost la același nivel și nu am evoluat la fel de bine. Chiar i-am dat un mesaj lui Mourinho și i-am cerut scuze. El mi-a răspuns și mi-a spus că îmi dorește tot binele.

Este inexplicabil ca o echipă de campioni să treacă prin așa ceva. Știam că vom avea o viață grea, dar asta nu explică totul", a spus Hazard într-un interviu pentru The Guardian.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Februarie 2016, 16:25

Hazard ai devenit jucator de pluton ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează