INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Primul oficial al Barcelonei care vorbește răspicat de transferuri » Ce spune despre Dembele și Coutinho

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 09:01

După umilințele contra lui Real Madrid, 0-2 și 1-3, șefii Barcelonei încearcă și mai tare să rezolve transferure mijlocașului brazilian Philippe Coutinho, 25 de ani, de la Liverpool, și atacantului francez de la Bourssia, Ousmane Dembele, 20 de ani.

Pep Segura, manager la clubul catalan, a vorbit despre transferuri și a spus că Barcelona este aproape de a-i aduce pe Coutinho și Dembele, principalele ținte ale clubului.

"Suntem aproape de a ajunge la un acord pentru Coutinho și Dembele. Discutăm condițiile de transfer, dar nu știm când se vor realiza mutările. Știm că trebuie să întărim echipa. Asta facem în aceste zile. Trebuie să ajutăm echipa. Suntem triști când nu putem câștiga trofee.

Mereu încercăm să căștigăm meciurile, dar Real, în unele ocazii, a fost superioară. Totuși, rămân cu atitudinea și sacrificiul jucătorilor", a spus Segura, potrivit cotidianului catalan Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  17 August 2017, 13:59
Postat de ceirero pe 17 August 2017, 12:00

Așadar Barcelona vrea sa facă ce a făcut PSG. Să ia un jucător împotriva voinței clubului. Nu sunt diferiți de PSG. Își merită situația.

Promovati-va jucatorii de la La Masia si nu-i mai vindeti pe sume de nimic. Nu cumparati jucatori de la alte echipe pe sume indecente.

ceirero
ceirero  •  17 August 2017, 12:00

Așadar Barcelona vrea sa facă ce a făcut PSG. Să ia un jucător împotriva voinței clubului. Nu sunt diferiți de PSG. Își merită situația.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează