INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Primul transfer "Made in China" pentru AC Milan? Un star al Braziliei în vizor

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 19:22

Internaționalul brazilian Thiago Silva este subiectul unui posibil transfer în iarnă. 

Contractul fundașului lui PSG expiră pe 30 iunie 2017, însă conform ilmilanista.it, șeicii nu mai doresc să îi prelungească contractul jucătorului în vârstă de 31 de ani.

Presa italiană scrie că AC Milan ar fi intrat pe fir și ar încerca să-l readucă la club pe brazilian. Totuși, agentul stoperului a declarat pentru calciomercato că deocamdată nu ar fi existat niciun contact cu formația italiană.

Pentru trupa rossonero, Silva ar putea fi printre primele transferuri asigurate de noua eră a patronului chinez Li Yonghong Thiago Silva a ajuns la PSG în 2012 chiar de la AC Milan. 

4 titluri în Franța a adunat Thiago Silva la PSG, la care s-au adăugat două Cupe ale Franței, trei Cupe ale Ligii și patru Supercupe
(Dan Duca)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează