INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Prinde contur transferul? Prima DOVADĂ: Neymar chiar a negociat cu Real Madrid!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 11:30

Ceea ce părea doar un gînd optimist al lui Florentino Perez prinde consistență. Conform ESPN, reprezentanții lui Real Madrid negociază cu Neymar trădarea deceniului!

Sursa citată scrie că brazilianul, alături de tatăl său, s-a întîlnit cu oamenii lui Real Madrid la ceremonia de decernare a Balonului de Aur, acolo unde căpitanul naționalei Selecao a ieșit al treilea.

Real Madrid ar fi dispusă să ofere o sumă serioasă pentru trecerea lui Neymar pe Santiago Bernabeu, dar ESPN crede că brazilianul încearcă doar să obțină o contraofertă mai bună de la Barcelona!

Dacă ar ajunge să evolueze în tricoul echipei lui Zidane, Neymar ar fi cel mai prestigios transfer între cele două rivale, de la portughezul Figo încoace.

47 de goluriîn 76 de meciuri, are Neymar în tricoul Barcelonei, club la care a sosit în 2013

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dchldiu
dchldiu  •  21 Ianuarie 2016, 14:43

Orice echipa il poate lua pe brazilian (inclusiv Realul) daca isi permite sa-i plateasca clauza de reziliere (cam 250 de milioane de euroi). Gaura totala in bugetul oricarei echipe, pentru ca Barca oricum nu-i da drumul de buna voie pana in 2019. Partea a doua ca cei ce-l doresc sa se inteleaga si cu jucatorul asupra salariului, a primei de instalare, precum si a drepturilor de imagine. Deci trebuie sa bugeteze cel putin 1 miliard de euroi pe durata noului contract.

georgik89
georgik89  •  21 Ianuarie 2016, 13:19
Postat de of_cati_incapabili pe 21 Ianuarie 2016, 13:13

Sigur asta s-a zis si despre Figo :)

Barcelona era in colaps financiar cand a plecat Figo. Rivalitatea e prea mare pentru a se mai transfera cineva dintr-o parte in alta.

of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  21 Ianuarie 2016, 13:13
Postat de georgik89 pe 21 Ianuarie 2016, 13:11

Eu nu stiu cum de aveti nesimtirea de a pune asa stire. Neymar are contract cu Barca pana in 2019, este doar un zvon lansat probabil doar pentru a urgenta semnarea noului contract cu Barcelona. Niciodata nu va pleca Neymar direct de la Barcelona la Real Madrid.

Sigur asta s-a zis si despre Figo :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează