INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Probleme la Barcelona » Negocierile cu Neymar pentru prelungirea contractului s-au oprit

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 10:58

După ce sezonul trecut Neymar a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Barcelonei, șefii catalanilor au decis să înceapă negocierile pentru prelungirea contractului.

Contractul brazilianului expiră în 2018, dar conducerea Barcelonei vrea să își asigure serviciile atacantului pentru o perioadă mai mare.

Cele două părți au discutat, dar Neymar și reprezentații lui au decis să oprească negocierile pînă cînd se va lămuri problema transferului de la Santos la Barcelona.

Cu toate acestea, reprezentații jucătorului sînt liniștiți și dau asigurări că pînă la expirarea contractului, cele două părți vor relua negocierile, potrivit Mundo Deportivo.

Conducerea Barcelonei este anchetată pentru fraudă și este acuzată că a plătit pentru Neymar o sumă mai mare decît cea declarată.

39
de goluri a marcat Neymar sezonul trecut, fiind al doilea marcator al echipei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează