INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Probleme la Barcelona » Un jucător transferat în vară este îngrijorat de situaţia sa

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 13:44

După plecarea lui Victor Valdes şi retragerea lui Pinto, Barcelona i-a adus pe Claudio Bravo, 31 de ani, şi Marc Andre Ter Stegen, 22 de ani.
La începutul sezonului, Luis Enrique a declarat că ambii portari vor avea şanse egale, dar Bravo s-a impus şi a apărat în meciurile din La Liga.

Portarul neamţ a apărat doar în patru meciuri, în Uefa Champions League, şi este îngrijorat că nu a primit mai multe şanse.

"Nu mă alfu într-o situaţie simplă, dar sînt răbdător. Vreau să joc mai multe meciuri. Eu voi da tot ce am mai bun, pentru a demonstra că am valoare pentru Barcelona. Dacă voi avea evoluţii bune am să conving pe toată lumea că merit să fiu aici. Lumea ţine minte doar greşelile pe care le-am făcut. Coechipierii pot avea încredere în mine, atunci cînd sînt în poartă", a spus Ter Stegen pentru presa din Spania.

Portarul neamţ a fost transferat în aceaastă vară de la Borussia Monchengladbach, pentru 11 milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:34

ter stegen este un portar bun. ii va veni randul, dar nu cred ca e bine sa astepte prea mult. mai ales la portari, perioadele lungi de inactivitate pot duce la iesirea din forma pentru o durata lunga de timp. reflexele de portar sunt de alta natura decat cele de jucator de camp. sunt 'n" cluburi la care ar fi titular din prima.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează