INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Probleme mari şi pentru o echipă din Spania din cauza banilor » FIFA a sancţionat-o cu depunctarea

Foto: udalmeriasad.com
Foto: udalmeriasad.com

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 10:56

În România, CFR Cluj a fost depunctată cu 24 de puncte din cauza insolvenţei în care a intrat, iar echipa se zbate acum în zona retrogradării. Un exemplu asemănător există şi în prima ligă spaniolă.
Almeria a fost sancţionată de FIFA cu trei puncte pentru o datorie de aproximativ 60.000 de euro. Suma reprezintă drepturile de formare ale lui Michael Jakobsen, cel care şi-a făcut junioratul la formaţia daneză, iar ulterior a fost transferat la Almeria.

De pe locul 16 pe care-l ocupa pînă la momentul primirii acestei veşti, Almeria a coborît pînă pe poziţia a 18-a şi ocupă acum un loc retrogradabil. Preşedintele formaţiei spaniole, Alfonso Garca, susţine că datoria este plătită şi că echipa din La Liga a făcut recurs la TAS în urmă cu 15 zile.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  01 Martie 2015, 10:56

Pe langa faptul ca distrusul angajat la Je GSePe nu stie numele formatiei daneze la care s-a format Michael Jakobsen (e vorba de B.93 Fodbold, iar la Almeria a jucat intre 2010 si 2013), mai grav e atunci cand spune ca "CFR Cluj a fost depunctată cu 24 de puncte din cauza insolvenţei în care a intrat". Distrusule, CFR-ul a fost depunctata din acelasi motiv ca si Almeria, nu ca a intrat in insolventa. In insolventa sunt mai multe echipe, dar doar pe CFR o penaliza pentru insolventa? Distrusule.

redshow
redshow  •  28 Februarie 2015, 14:00

Formatia daneza :)))

cldtoma
cldtoma  •  28 Februarie 2015, 13:52

treziti-va bai ziaristi de copy -paste ! nu sunteti in stare nici sa verificati ceea ce copiati! in articol se vorbeste de o echipa daneza care ar trebui sa primeasca banii dar nu se spune numele acelei echipe .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close