INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENDĂ

Probleme pentru Barcelona! Fostul preşedinte Sandro Rosell riscă să ajungă la închisoare » Amendă uriaşă pentru catalani

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 decembrie 2014 19:02

Presa din Spania anunţă că cei de la Barcelona au primit decizia Fiscului în cazul transferului lui Neymar.

Clubul catalan a primit o amendă de 22 de milioane de euro, care reprezintă taxele neplătite de club către Fisc, din suma de transfer a lui Neymar.

Procurorii spanioli solicită şi o pedeapsă de patru luni cu închisoare pentru fostul preşedinte Sandro Rosell, cel în mandatul căruia s-a realizat transferul.

Procurorii spanioli au investigat cazul achiziţionării lui Neymar, acuzînd că Barcelona a declarat o sumă mai mică de transfer pentru a plăti mai puţine taxe către stat, potrivit presei spaniole.

Barcelona a declarat că a plătit pentru brazilian 87 de milioane de euro, dar fiscul spaniol susţine că suma reală depăşeşte 100 de milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează