INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL ARSENAL - BAYERN 4-3

Probleme pentru jucătorii lui Arsenal » Au avut de suferit din cauza unui virus: Giroud și Mertesacker nici n-au putut ieși din hotel

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2017 12:36

Medicii lui Arsenal au dezvăluit că Olivier Giroud și Per Mertesacker n-au evoluat cu Bayern, 4-3 după penalty-uri, din cauza unui virus intestinal, iar alți jucători s-au simțit rău din același motiv.

Arsenal și-a luat revanșa în fața lui Bayern după eșecurile din trecuta ediție a Ligii (1-5 în tur, 1-5 în retur), dar managerul Arsene Wenger nu s-a putut bucura prea tare de victoria obținută la penalty-uri.

Un virus i-a pus mai mulți jucători pe butuci. Mertesacker și Giroud nici n-au putut ieși din hotel la ora meciului, Walcott și Ramsey nu s-au simțit nici ei bine, iar proaspătul transferat de la Schalke, Sead Kolasinac, a vomat pe teren.

"Probabil vreo indigestie, nu știu ce au mâncat", a comentat Wenger la conferința de presă.

Dar medicii lui Arsenal l-au corectat ulterior: "Mai degrabă e vorba despre un virus care a trecut de la un jucător la altul". Tehnicianul francez speră ca răul să le treacă repede și sâmbătă să poată alinia formula de bază în duelul cu Chelsea de la Beijing.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează