INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA EUROPEI // REAL MADRID - MANCHESTER UNITER, MARȚI 21,45, PRO TV, DOLCE, GSP

Probleme pentru Zidane înainte de duelul cu Manchester United » Cristiano Ronaldo nu joacă + dileme în defensivă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 07 august 2017 13:37

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, e precupat de fragilitatea defensivă etalată în amicale și, în absența lui Cristiano Ronaldo, de modul în care va alcătui atacul.

Startul oficial de sezon pică prost pentru Real. Rezultatele și jocul slab, din amicalele verii disputate în SUA, îi provoacă migrene lui Zidane. Antrenorul madrilenilor este îngrijorat înaintea ciocnirii cu Man. United, de la Skopje: apărarea e vulnerabilă fără Ramos, iar ofensiva va resimți lipsa lui Ronaldo, abia întors din vacanță.

Isco sau Asensio?

Campioana Europei a încasat gol în fiecare din cele patru teste din intersezon și nu a bătut pe nimeni în 90 de minute, doar la penaltyuri! Revenirea căpitanului, chinuit de otită, ar trebui să acopere întrucâtva găurile.

Mai complicată e alegerea în față, unde Isco și Asensio par să concureze pentru un loc dacă Zizou va miza pe Bale titular. Favorit ar fi primul, care s-a pregătit din prima zi a verii cu echipa, deși celălalt e unul dintre preferații antrenorului francez. Cu el a început Supercupa de anul trecut și a deschis scorul cu un golazo. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează