INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Probleme pentru Zidane! Un titular s-a accidentat, va fi indisponibil aproximativ 3 săptămâni și va rata 5 partide!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 18:28

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, va lipsi de pe teren aproximativ trei săptămâni din cauza unor probleme medicale.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Real Madrid. Potrivit acestui comunicat, Benzema a fost examinat de echipa medicală a Campioanei Europei și diagonosticul e clar:

"În urmă testelor efectuate de Sanitas Real Madrid Medical Services asupra lui Karim Benzema, atacantul francez a fost diagnosticat cu o leziune musculară la bicepsul femural al piciorului drept", se arată în comunicat.

20 de partidea bifat Benzema în acest sezon în toate competițiile reușind 5 goluri și 3 pase de gol

În cazul în care va lipsi de pe teren trei săptămâni, Benzema va rata 5 meciuri: dubla cu Numancia din optimile Cupei Regelui și partidele de campionat cu Celta Vigo, Villarreal și Deportivo La Coruna.

27 de goluri în 81 de partide a înscris Benzema pentru naționala Franței pentru care a debutat în 2007

În vârstă de 30 de ani, Karim Benzema a venit la Real Madrid de la Olympique Lyon în iulie 2009 pentru 35 de milioane de euro. Atacantul francez mai are contract cu "galacticii" până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 50 de milioane de euro.

surse: express.co.uk, marca.com, eurosport.fr

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează