INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Probleme URIAȘE pentru Alexis Sanchez! Poate fi suspendat 2 ani dintr-un motiv incredibil

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 09:54

De-abia s-a transferat Alexis Sánchez la Man. United și chilianul are deja probleme. Nu cu Mourinho, noul său manager, ci cu ofițerii de control doping, dezvăluie Daily Mail.

Potrivit bazei sale de date conectate la Agenția Anti doping, atacantul ar fi trebuit să se antreneze luni la Colney, centrul sportiv al lui Arsenal. Și acolo au venit să-l testeze. Numai că el nu era la Colney. Plecase deja la Manchester să semneze contractul cu United.

În Premier League, jucătorii trebuie să-și actualizeze bazele de date, pentru a putea fi găsiți oricând. Iar Alexis nu o făcuse.

Dacă, într-un interval de 12 luni, "lipsești" la trei examene doping, poți primi pedeapsa maximă: doi ani de suspendare!

35.500.000 €poate câștiga Alexis Sánchez anual la Man. United din salariu, drepturi de imagine și bonusuri

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  26 Ianuarie 2018, 12:30

Pe când un astfel de sistem în Romania? Poate când organizatorii competiției,LPF in speță, și-ar face treaba in mod obiectiv. Adică să organizeze o competiție reală, care să atragă sponsori și parteneri media potenți și serioși.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close