INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Profesorul l-a ascultat pe elev! Carlo Ancelotti dezvăluie cum a decurs relația sa cu Ronaldo la Real Madrid

foto: reuters
foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 24 octombrie 2016 11:27

Carlo Ancelotti și-a construit echipa pe ”Santiago Bernabeu” în jurul lui Cristiano Ronaldo, îndeplinindu-i dorința acestuia privind poziționarea în teren pe partea stângă, locul unde portughezul dă cel mai bun randament.

Antrenorul a afirmat că succesul său de la fiecare club, la care a activat, s-a bazat pe o relație apropiată cu jucătorii. De fapt, de multe ori i s-a adus o critică, fost aceea că s-a comportat prea blând cu elevii săi, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care Roman Abramovici și Florentino Perez l-au demis de pe banca lui Chelsea, respectiv Real Madrid.

Ancelotti, în vârstă de 57 de ani, a antrenat cu succes pe ”Santiago Bernabeu” între 2013 și 2015, punând capăt așteptării ”galacticilor” de a cuceri cel de-al 10-a trofeu al Champions League în 2014, dar câștigând și Cupa Regelui, Super Cupa Europei și Campionatul Mondial al cluburilor.

La Real Madrid, Ronaldo era cel mai important jucător și l-am ascultat în legătură cu preferința sa din teren și după aceea am încercat să construiesc echipa. Dar, nu a fost prea dificil, deoarece lui Cristiano îi plăcea să evolueze pe stânga, Benzema este un atacant fantastic, iar Bale în dreapta. Cred că a fost bine”, a spus managerul italian într-un interviu din Daily Mail.

Carlo Ancelotti, în prezent antrenorul lui Bayern Munchen,  este lider în Bundesliga după 8 etape, iar în grupele din Champions League echipa se află pe locul 2, în urma lui Atletico Madrid.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează