INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Propunere indecentă primită de Fabregas: O fană l-a invitat pe spaniol să petreacă noaptea alături de ea » Cum a reacţionat jucătorul lui Chelsea

Cesc și Daniella, iubita lui +1   FOTO
Cesc și Daniella, iubita lui

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 18:50

Cesc Fabregas, mijlocaşul lui Chelsea, a primit o propunere inedită de la o fană pe Twitter, după meciul formaţiei sale, contra lui Manchester United, scor 1-0, iar fotbalistul spaniol a decis să-i şi ofere un răspuns acesteia, spre deliciul fanilor.

"Cesc, ar fi super dacă aş petrece la noapte alături de tine, ce părere ai?", a sunat propunerea fanei pe reţeaua de socializare.

Fostul jucător de la Arsenal şi Barcelona nu a stat mult pe gânduri şi i-a oferit un răspuns clar, care a strâns mii de aprecieri din partea urmăritorilor săi: "Nu, mulţumesc. Soţia mea este cu mult înaintea oricui.", a spus acesta.

17 partideşi un gol a bifat Cesc pentru formaţia de pe "Stamford Bridge" în această stagiune, fiind unul dintre cei mai utilizaţi jucători din trupa lui Antonio Conte

Fabregas se bucură de o relație fericită cu Daniella Semaan, în vârstă de 42 de ani, originară din Lebanon, care i-a dăruit fotbalistului deja 3 copii.

Catalan vine după un weekend excelent traversat de echipa sa, care s-a impus în Premier League contra rivalei Manchester United, scor 1-0, după un gol al compatriotului său, Alvaro Morata. Mai mult decât atât, Fabregas a fost declarat omul meciului de către cei de la Sky.

surse: mundodeportivo.com, goal.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
christiano0
christiano0  •  09 Noiembrie 2017, 10:55
Postat de ray51 pe 09 Noiembrie 2017, 10:05

E 'beton' libaneza. Chiar daca are 42 de ani.

Like!

brifcor
brifcor  •  09 Noiembrie 2017, 10:33

"...originară din Lebanon..."; "Catalan vine...". Dom Stãnilã, matale esti jurnalist sau faci copy-paste din presa straina trecând prin Google Translate ?

ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2017, 10:05

E 'beton' libaneza. Chiar daca are 42 de ani.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează