INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BAYERN 6-3 LA GENERAL

Propunere pentru Lewandowski! Ronaldo și Ramos au vorbit cu polonezul lui Bayern

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 11:09

Cristiano Ronaldo și Sergio Ramos au încercat să îl convingă pe Robert Lewandowski să vină din vară la Real Madrid.

Conform publicației AS, momentul a avut loc la finalul returului dintre Real Madrid și Bayern Munchen, scor 4-2 după prelungiri, contând pentru sferturile de finală ale UEFA Champions League.

În vârstă de 28 de ani, Lewandowski a mai fost dorit de Real Madrid și în 2014, când evolua pentru Borussia Dortmund, însă a ales, în cele din urmă, să semneze cu rivala Bayern Munchen. De altfel, internaționalul polonez, într-un interviu acordat cotidianului Bild, a confirmat negocierile cu gruparea spaniolă, declarând că "au fost discuții".

Cu toate acestea, nu este exclus ca Lewandowski să ajungă la Real Madrid, având în vedere că în ultima perioadă mai multe publicații

u scris despre un posibil interes al galacticilor pentru polonez.
Atacantul de 28 de ani, este evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 80 de milioane de euro. El a venit la Bayern Munchen de la Borussia Dortmund în 2014 din postura de jucător liber de contract și mai are contract până în iulie 2022. Salariul acestuia este de 12,5 milioane de lire sterline anul, cel mai mare din Bundesliga.

41 de partidea disputat polonezul în acest sezon în toate competițiile reușind 39 de goluri și 8 assist-uri

43 de goluriîn 86 de partide a marcat Lewandowski pentru Polonia, debutând pentru aceasta în 2008

Surse:  thesun.co.uksport1.deexpress.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează