INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG este gata să transfere cel mai bun portar din La Liga » Goalkeeper-ul are clauză de reziliere de 100 de milioane de euro

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 19 iunie 2017 10:48

Paris Saint-Germain insistă să-l aducă pe ”Parc des Princes” pe Jan Oblak, portarul lui Atletico Madrid, deși ultima ofertă făcută, în valoare de 75 de milioane de euro, a fost refuzată.

Fotbalistul sloven, în vârstă de 24 de ani, este admirat de întreaga Europă, după evoluțiile sale excelente din ultimele două sezoane de pe ”Vicente Calderon”, el câștigând pentru al doilea an consecutiv trofeul Zamora, decernat celui mai bun goalkeeper din La Liga.

PSG și-a manifestat interesul pentru transferul lui Oblak, clubul francez oferind inițial echipei spaniole 60 de milioane de euro, iar ulterior mărind suma la 75 de milioane de euro. Chiar dacă Atletico Madrid a respins cele două propuneri, echipa patronată de Nasser Al-Khelaifi intenționează să activeze clauza de reziliere de 100 de milioane de euro.

”O mulțime de cluburi doresc întotdeauna să aibă cel mai bun goalkeeper din lume”, a declarat impresarul lui Oblak.

O altă pistă pentru PSG ar putea fi David De Gea, dacă el o va părăsi pe Manchester United.

Cu toate astea, Atletico Madrid nu se va despărți ușor de fotbaliști importanți de la Atletico Madrid, în special datorită interdicției de transferuri impusă de FIFA. Asta ar însemna că Diego Simeone ar fi în imposibilitatea de a aduce un înlocuitor, în cazul unei plecări.

Oblak, al cărui contract expiră în 2021, este cotat la 40 de milioane de euro de transfermarkt. El a evoluat în 30 de partide în La Liga, în sezonul recent încheiat, dintre care în 15 dintre ele nu a primit gol.

sursa: as.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează