INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG mai pregăteşte o lovitură » Cristiano Ronaldo s-a întâlnit în secret cu Nasser Al-Khelaifi şi au pus la cale transferul

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 16:24

După ce a uimit lumea fotbalului în aceasta vară, prin aducerea lui Neymar pentru 222 de milioane de euro, PSG mai pregăteşte o mutare de senzaţie: aducerea lui Cristiano Ronaldo pe Parc des Princes.

Potrivit DiarioGol, starul portughez de la Real Madrid îşi doreşte un contract nou, cu o mărire de salariu importantă, iar în cazul în care preşedintele Florentino Perez nu va fi de acord cu acest lucru, CR7 este gata să îşi facă bagajele.

2021este anul în care expiră înţelegerea dintre Ronaldo şi Real Madrid

În aceste condiţii, Ronaldo nu a stat mult pe gânduri şi deja a explorat posibilele viitoare destinaţii. Conform aceleiaşi surse, lusitanul s-a întâlnit deja în secret cu Nasser Al-Khelaifi, preşedintele de la PSG, într-un hotel din Madrid, iar omul de afaceri din Qatar l-ar fi întrebat direct pe jucător: "Cât de mult îţi doreşti să vii aici?". Răspunsul atacantului nu este cunoscut, însă clubul din Ligue 1 ar fi dispus să-i îndeplinească orice dorinţă lui Ronaldo pentru a se realiza mutarea, la fel cum s-a întâmplat cu Neymar şi Mbappe.

100 de milioane €este cota portughezului, potrivit transfermarkt.com

Ajuns la 32 de ani, Cristiano nu traversează un sezon satisfăcător la Real Madrid. Acesta a înscris un singur gol în La Liga, însă s-a revanşat în Champions League, unde are deja 8 reuşite.

surse: diariogol.com, mirror.co.uk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
blatistu12
blatistu12  •  25 Noiembrie 2017, 20:49

Intrebati pe Negoita,stie cand, stie unde,stie cât::))

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  25 Noiembrie 2017, 18:04

Și eu m-am întâlnit cu Ronaldo, în mare secret, într-o parcare și l-am convins să vină la FC Avântul Prăbușirea ! Gratis ! La fel și Messi !

helena
helena  •  25 Noiembrie 2017, 17:52

Lasati va de glume!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează