INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG pregătește încă o superlovitură! Francezii acoperă un post-cheie cu o sumă uriașă de transfer

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 09:36

În lupta pentru câștigarea UEFA Champions League, șefii de la PSG continuă să caute cei mai buni jucători.

Conducerea francezilor a ajuns la concluzia că echipa are nevoie de un portar, după ce Areola și Trapp nu au convins.

Astfel, PSG a început discuțiile cu Atletico Madrid pentru achiziționarea lui Jan Oblak. Portarul sloven de 24 de ani mai are 4 ani de contract cu Atletico și are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro și foarte probabil ca madrilenii să nu accepte o sumă mai mică. Totuși, portarul este încântat de posibilitatea de ajunge la PSG și este gata să accepte oferta francezilor, dacă Atletico îi va da drumul.

Oblak a jucat 21 de meciuri în acest sezon și a încasat 11 goluri. De-a lungul carierei a mai jucat la NK Olimpija, Bnefica, Beira Mar, Olhanense, Leiria și Rio Ave, iar la Atletico este de 3 ani.

40.000.000 €este cota lui Oblak, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează