INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

PSG, pregătită să ofere 60 de milioane de euro pentru un "galactic"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat sambata, 01 iulie 2017 21:28

James Rodriguez, mijlocaşul de 25 de ani al celor de la Real Madrid, este dorit de Paris Saint Germain, conform site-ului goal.com.

Francezii sunt dispuşi să ofere 60 de milioane de euro în schimbul columbianului care nu mai face parte din planurile lui Zidane. 

Parizienii au fost ocupaţi cu planurile de transfer de la sosirea lui Antero Henrique ca nou director sportiv al clubului. Portughezul l-a înlocuit pe Olivier Letang în această funcţie. James a fost adăugat pe lista de transferuri a francezilor datorită legăturilor strânse dintre Jorge Mendes şi Henrique.

Internaţionalul columbian este aflat sub contract cu Real până în 2020. James a fost dorit şi de Manchester United în ultimele săptămâni, dar se pare că "diavolii roşii" nu mai sunt foarte interesaţi de aducerea sa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează