INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG și-a pregătit pușculița pentru transferuri: ce buget au parizienii și ce staruri vor să aducă

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 18:52

PSG va avea și în această vară un buget impresionant pentru achiziții: 300 de milioane de euro! Parizienii speră să reușească cel puțin un transfer important, iar marile ținte sunt Cristiano Ronaldo și Neymar.

Cu Ibrahimovici pe final de contract, gruparea din Paris pregătește o schimbare din temelii. Oficialii clubului vor să aducă întăriri în fiecare compartiment, iar banii nu sunt o problemă.

Cum nici clauza de 193 milioane de euro pe care Neymar o are cu Barcelona nu reprezintă un impediment, PSG fiind pregătită să ofere această sumă pentru a obține semnătura brazilianului. Pentru a-l convinge pe jucător, parizienii îi vor propune un salariu de 25 de milioane de euro.

Dacă pista Neymar va cădea, atunci francezii vor lansa un nou asalt la Ronaldo. Pentru portughez, PSG ar oferi puțin mai mult de 100 de milioane, iar jucătorul are promis un salariu de 26 milioane de euro pe an.

Totuși, cele două staruri de la Real și Barcelona sunt doar două dintre piste. Echipa șeicilor din Qatar are în vizor și alți jucători, printre care: Hazard (Chelsea), Higuain (Napoli), Lukaku (Everton), Guerreiro (Lorient), Lassana Diarra (Marseille) și Busquets (Barcelona).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează