INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG vrea să facă mutarea anului: ofertă colosală pregătită pentru Cristiano Ronaldo! Pe ce se bazează francezii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 11:45

Portughezul Cristiano Ronaldo, 32 de ani, pare tot mai aproape de a pleca de la Real Madrid.

Presa din Spania scrie că PSG vrea neapărat să îl aducă pe atacantul lui Real și pregătește o ofertă importantă în această vară.

Ronaldo are o clauză de 1,1 miliarde de euro, iar șefii PSG-ului speră să poată negocia cu Florentino Perez. În plus, francezii se bazează pe fapul că Ronaldo va influența negocierile și va pune presiune pentru a fi lăsat să plece.

422 de goluri
are Ronaldo la Real, în  de 416 meciuri

În acest moment, Ronaldo este nemulțumit de salariul său și i-a cerut lui Florentino Perez să îi ofere un contract nou, iar acum așteaptă un răspuns.  Cristiano este la Real din 2009, când Real i-a plătit lui Manchester United 94 de milioane de euro pentru el. De-a lungul carierei, Ronaldo a mai jucat la Sporting.

120.000.000 €este cota lui Ronaldo, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează