INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

QPR negociază revenirea lui Beckham în Premier League

David Beckham
David Beckham

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2011 10:15

Noul patron al lui Queens Park Rangers vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor şi să-l aducă pe David Beckham pe Loftus Road imediat ce se încheie sezonul în Liga Nord-Americană.

Miliardarul malaezian Tony Fernandes le-a promis fanilor că vine la QPR cu întăriri serioase şi negociază acum cu agenţii lui Beckham revenirea acestuia în Premier League. Jucătorul nu are cum să refuze, spune el, pentru că această mutare l-ar ajuta să se pregătească cît mai bine pentru Olimpiada de la Londra.

În vîrstă de 36 de ani, fotbalistul a încercat de mai multe ori să revină în prima ligă engleză, însă de fiecare dată mutarea s-a anulat din cauza asigurării medicale foarte mari. Fernandez speră însă să-şi scoată banii de pe urma vînzării de tricouri cu numele superstarului britanic, unul din cei mai bine "vînduţi" fotbalişti din lume.

După 5 ani petrecuţi la LA Galaxy, Beckham se apropie de finalul contractului cu echipa din MLS şi, deşi a primit o ofertă de prelungire, a evitat pînă acum să o semneze.

Nu numai QPR visează să-l repatrieze pe fostul internaţional britanic, ci şi Tottenham, echipă care şi l-a dorit şi la începutul acestui an. De altfel, Becks s-a pregătit o bună perioadă alături de echipa lui Harry Redknapp, însă nu a apucat să joace.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  18 Septembrie 2011, 00:15

sa se intoarce de unde a plecat la Brimsdown Rovers :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează