INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Radamel Falcao a hotărît unde va juca din sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 17:26

După ce întreaga presă europeană a scris că Radamel Falcao va ajunge la Real Madrid în această vară, columbianul a luat o hotărîre asupra viitorului său.
Fotbalistul de 28 de ani a ţinut să lămurească zvonurile conform cărora acesta ar lua drumul Madridului pentru a semna cu deţinătoarea Ligii Campionilor.

"Eu cred în proiectul Monaco! Vreau să rămîn aici şi să joc un fotbal de calitate în grupele Ligii Campionilor, alături de Monaco. Mai ales că sigur vor mai veni jucători", a spus Radamel Falcao într-o conferinţă de presă.

Falcao a ajuns la Monaco în luna iulie a anului 2013, după ce formaţia franceză a plătit  65 de milioane de euro în schimbul său. Columbianul a înscris 11 goluri în cele 19 partide la echipa din Ligue 1.

Jose Mourinho şi-a declarat de multe ori interesul pentru Falcao, despre care a spus că merită să joace la o echipă care are spectatori.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
radu_nike
radu_nike  •  22 Iulie 2014, 18:18
Postat de alexandru_p pe 22 Iulie 2014, 17:23

:)) real il vroia pe falcao, dar s'a accidentat, a ratat mondialul, iar in echipa columbiei a impresionat james. acum real il vrea pe james rodriguez. :)

James a si semnat :)

alexandru_p
alexandru_p  •  22 Iulie 2014, 17:23

:)) real il vroia pe falcao, dar s'a accidentat, a ratat mondialul, iar in echipa columbiei a impresionat james. acum real il vrea pe james rodriguez. :)

radookoo
radookoo  •  22 Iulie 2014, 16:21

bravo lui ca il intereseaza mai mult proiectele de viitor decat interesul de moment :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează