INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Radamel Falcao, tot mai aproape de Real Madrid! Care este a doua opţiune a galacticilor?

Romelu Lukaku
FOTO: Reuters
Romelu Lukaku FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 11:57

Madrilenii au nevoie de un "număr 9", iar prima opţiune este columbianul Radamel Falcao. Atacantul lui AS Monaco ar urma să vină sub formă de împrumut.

După transferurile lui Kroos, Rodriguez şi cel mai probabil şi al lui Navas, Real se orientează să-şi consolideze atacul, cel mai vehiculat nume fiind cel al lui Radamel Falcao.

Madrilenii ar urma să plătească aproximativ 12,5 milioane de euro pentru împrumutul lui Falcao şi încă 33 d emilioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe atacantul de 28 de ani.

Dacă nu vor reuşi să-l ia pe Falcao, Realul are şi o soluţie de backup: Romelu Lukaku. Atacantul belgian aparţine de Chelsea, însă a fost mai tot timpul împrumutat. Problema la Romelu Lukaku ar fi preţul, londonezii cerînd 30 de milioane de euro pentru a se despărţi de el.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
vl1717
vl1717  •  27 Iulie 2014, 23:29

Daca il iau pe Falcao,s-a terminat fotbalul in Europa! Poate doar prin copa libertadores pe acolo prin sud America sa se mai joace ceva..in Europa nu mai au cu cine;)

sakazuke
sakazuke  •  26 Iulie 2014, 22:02
Postat de geocluj pe 26 Iulie 2014, 12:45

Khedira e la Arsenal (eu sunt mare fan) si Di Maria pleaca sigur. Deci e ok ca si-au betonat mijlocul mai ales ca sunt multe meciuri. Modrici poate juca la inchidere. Atacant le trebuie neaparat ca Benzema e penibil. Eu zic ca nici la aparare nu stau prea bine. Pepe si Ramos sunt cam depasiti si Varane (care mie mi se pare excelent) nu e jucat.

VARANE NU ESTE JUCAT ...??? pai anul trecut a fost decimat de accidentari ,cum sa joace, tin minte ca reveni spre primavara si nu putea juca trei meciuri consecutive ca ii se umfla genunchiul ??? iar pepe a fost exceptional pe toata durata sezonului...cel care a ,,schiopatat" a fost ramos, care si-a salvat sezonul spre sfarsit ..... mai exact cu goluri nu cu evolutii sublime .iar modric nu poate juca la inchidere (poate 1-2 meciuri in cazuri extreme) pt ca nu are nici fizicul si nici conditia fizica sa faca acest lucru ....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iulie 2014, 13:33
Postat de lucell pe 26 Iulie 2014, 12:34

Niciun jucator n-ar trebui sa valoreze mai mult de 1mil de euro.Ar trebui sa se puna un stop la aceste sume exorbitante.

exact. si la salariile lor bezmetice. sunt niste bieti sportivi la urma urmei, nu sunt cu nimic mai presus decat marii muzicieni, literati, artisti sau oameni de stiinta, savanti, inventatori, medici..etc. dimpotriva, sunt simpli sportivi mai buni ca altii si cam atat. sumele care le intra in conturi sunt jignitoare fata de restul oamenilor importanti care chiar produc ceva esential pentru Umanitate. este aberant ce au facut kapitalistii din sport.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează