INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Radamel Falcao visa la Real Madrid, a fost transferat de Manchester United şi acum face declaraţii care-l vor scoate din minţi pe Florentino Perez

Foto: manutd.com
Foto: manutd.com

Articol de GSP - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 10:24

Radamel Falcao a fost transferat sub formă de împrumut de la AS Monaco la Manchester United în schimbul a 6 milioane de lire sterline.

Columbianul de 28 de ani a vorbit pentru prima dată de cînd a semnat cu "diavolii roşii" şi spune că nu-l deranjează faptul că nu va juca în nici o competiţie europeană intercluburi.

"E un vis să joc în Premier League, întotdeauna mi-am dorit să fiu aici pentru că e un campionat foarte bun, cu echipe bune. Manchester United e cea mai bună echipă din Anglia. Cel mai mare club din lume! Totul e perfect pentru mine. Avem jucători de top pe care îi admir.

Abia aştept să mă întîlnesc cu ei şi sunt sigur că vom avea un sezon minunat. Sper să le pot oferi suporterilor multă fericire, goluri şi titluri. Am aşteptat acest moment de foarte mulţi ani şi acum sînt jucătorul lui Manchester United. Am aşteptat pînă în ultimul moment, dar nu-mi pierdusem credinţa. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Sînt foarte fericit", a spus atacantul Radamel Falcao.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
cartof007
cartof007  •  03 Septembrie 2014, 12:01
Postat de david127 pe 02 Septembrie 2014, 11:32

Oricum mai bine stelist decat tzzii ca tine !

fiecare cu simpatiile lui, nu putem tine toti cu o singura echipa... ;)

cartof007
cartof007  •  03 Septembrie 2014, 11:57
Postat de steaualibera pe 02 Septembrie 2014, 11:10

Cred ca si tu esti ! Dupa cate se vede Steaua este obsesia vietii tale :)) Si a altor cativa zeci de frustrati de pe aici . Va treziti si va culcati cu obsesia Stelei in gand :))))))) Stati non stop si criticati si injurati pe articole cu Steaua. Echipele voastre nu mai exista cand apare ceva despre Steaua sau cand joaca Steaua.

a fost prea subtila aluzia mea ca sa intelegi ceva din ea... :)

helena
helena  •  02 Septembrie 2014, 15:54

"Cel mai mare club din lume", "cea mai buna echipa din Anglia"................Asta e de ras, dar omul se pune bine ....Oare ce ar fi spus, daca Perez il vroia/aducea la Madrid!?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează