INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Rafa Benitez defilează cu echipa lui în Liga a 2-a » Scor de maidan în ultimul meci!

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 23:33

Newcastle United, echipa lui Rafa Benitez, a reuşit să o învingă, ieri, pe Queens Park Rangers, în Championship, cu un umilitor 6-0, iar "coţofenele" speră la revenirea în Premier League încă din acest sezon.

După un început foarte slab, cu două înfrângeri în primele două etape, Newcastle a reuşit să se pună pe picioare şi a câştigat următoarele cinci partide, marcând 15 goluri şi primind unul singur.

Ultima victorie a venit marţi, pe terenul celor de la QPR, echipa lui Benitez reuşind să se impună cu 6-0, ultima victorie de acest gen, în deplasare, având loc tocmai în 1992. Pentru oaspeți au marcat Shelvey, de două ori, Perez, Clark, Mitrovici şi Hanley.

La finalul partidei, fostul antrenor de la Real, Liverpool şi Chelsea a rămas cu picioarele pe pământ, insistând asupra faptului că nu scorul este important, ci mai degrabă victoria. 

"Nu contează că am înscris de şase ori. Cel mai important este că am reuşit să obţinem cele trei puncte, iar fanii se vor putea bucura câteva zile de acest rezultat. În continuare, ne putem îmbunătăţi jocul. Chiar dacă am muncit foarte mult, pot apărea greşeli pe parcursul unui meci", a spus fostul câștigător al Ligii Campionilor, conform site-ului oficial al lui Newcastle. 

După 7 etape, echipa de pe St James Park se află pe locul doi, cu 15 puncte, la un singur punct în spatele liderului Huddersfield.

Echipa lui Newcastle din partida cu QPR:

Newcastle United (4-2-3-1):

Matz Sels - Vurnon Anita, Jamaal Lascelles (c), Ciaran Clark, Paul Dummett (Grant Hanley 65) - Isaac Hayden, Jonjo Shelvey - Matt Ritchie, Ayoze Perez, Yoan Gouffran (Christian Atsu 61) - Aleksandar Mitrovici (DeAndre Yedlin 74)

Benitez a început sezonul 2015/2016 pe banca lui Real Madrid, însă a stat doar şapte luni, fiind dată afară din motive multiple, precum neînţelegerile cu Cristiano Ronaldo şi înfrângerea usturătoare din derby-ul cu Barcelona, scor 0-4.

La mijlocul lunii martie, acesta ajungea pe banca lui Newcastle şi avea misiunea foarte dificilă de a o menţine în Premier League. Spaniolul nu a reuşit, însă a ales să rămână, chiar dacă echipa urma să evolueze în Championship.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
doriansky
doriansky  •  15 Septembrie 2016, 08:29

The MAGPIES trebuie sa revina in Premier League!!.... fara ei e mult prea trist fotbalul din NE, iar daca Boro si Sun'land raman si ele, atunci la anu' drepturile de televizare vor mai sari un pic in sus!! Come on geordies!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează