INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Ramos îi dă dreptate lui Mourinho: "Spune adevărul! Când a venit el, am început să trecem de sferturile Ligii"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 17:49

Sergio Ramos a vorbit despre declarațiile date de Jose Mourinho despre perioada petrecută de portughez pe "Bernabeu" și i-a dat dreptate acestuia.

"Mourinho are dreptate. Spune adevărul. Când a venit el, am început să trecem de sferturile de finală și acum avem trei Ligi ale Campionilor. În cariera mea am învățat de la toți antrenorii pe care i-am avut. De la unii mai mult decât de la alții însă", a spus Ramos.

Lusitanul spusese în săptămânalul portughez "Expresso" că nu își alege deloc bine echipele, dând exemplul lui Inter, Real Madrid și Manchester United, care vor să aibă rezultate, dar aveau probleme mari când le-a preluat el: "Sunt formații care vor să ia trofee, dar sunt la mii de kilometri distanță. De exemplu, căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, care a ridicat Liga Campionilor de curând, acum e de trei ori campion european, dar când am ajuns la Real Madrid în 2010 nu jucase niciodată în sferturile de finală".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ge0x
ge0x  •  12 Iunie 2017, 18:57

Dupa Reghe...Reghe e pe locul 1 si Daum pe 2..si dupa Guardiola..si dupa Zidane...:))))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Iunie 2017, 18:03

Tê iubim Jose ...esti cel mai mare antrenor al tuturor timpurilor ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează