INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Ranieri a anunțat obiectivul surprinzător cu Leicester în sezonul următor: "Acest an nu se poate repeta"

FOTO: Gulier/GettyImages
FOTO: Gulier/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 09:39

Leicester a câștigat ieri primul titlu de campionă din istorie, având șapte puncte avans față de Tottenham cu două etape înainte de final.

Claudio Ranieri a câștigat pentru prima dată un titlu de campioană și a vorbit despre succesul obținut și despre sezonul viitor.

"Am 64 de ani și mă lupt de mult timp pentru asta. Mereu am fost pozitiv și încrezător. Mereu m-am gândit că voi ajunge cândva să câștig un titlu de campion. Sunt același om care a fost concediat de Grecia. Probabil cineva de acolo a uitat de cariera mea. Nu m-am schimbat.

Voi rămâne la Leicester. Acest an nu se poate repeta. Anul viitor vom încerca să ne luptăm pentru o clasare în primele 10. Trebuie să continuăm să creștem", a spus antrenorul Italian, potrvit Goal.com.

Citește și: Ce-a fost aseară pe străzile din Leicester! 20 de imagini tari din Anglia: fanii au venit chiar și în cârje pentru a celebra un titlu istoric

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
vasy86le
vasy86le  •  03 Mai 2016, 19:42

Acest om, a scris o poveste frumoasa, o poveste care nimeni nu ar fi crezut ca se poate scrie,pentru astfel de povesti e frumos fotbalul, povesti in care se arata ca nu banii aduc fericirea, ci munca, daruinta,dorinta de a castiga, de a invinge chiar si atunci cand nimeni nu iti acorda nici o sansa. Traiasca fotbalul si povestile lui frumoase.

helioglobalus
helioglobalus  •  03 Mai 2016, 18:02

Până la titlul cu Foxes, era numit Mr. Looser, mai ales după ce Grecia a pierdut 6 puncte cu...Feroe! Personal în afară de Leicester (unde a fost vorba de conjunctură și de mult, foarte mult noroc) nu am apreciat decât perioada Valencia a cuplului Claudio Lopez-Adrian Ilie, e mult de atunci...

bumbabum
bumbabum  •  03 Mai 2016, 11:23

un antrenor bun care a facut performanta intr-un mediu normal. Fara patron nebun (de tipul jiji), fara derapaje in afirmatii (de tipul sumuica), si cu modestie (nu ca regheton). Si da, sunt stelist (nu fcsb-ist), si regret enorm ca singura echipa care a avut o astfel de decenta si la noi a fost dizolvata pt ca a avut un patron ce a vrut doar sa dea un tun. De Unirea Urziceni vorbesc. Multe similitudini cu Leicester la UU, dar pana dupa eliminarea din CL. Leicester are alt pedegree si este intr-o alta tara, de aceea nu cred ca vor merge pe traseul UU.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează